Besøg hos WellMore og KlimaEnergi

FYRAFTENSMØDE

Den 18. januar 2023 hos Wellmore/KlimaEnergi, Egtved

Den 18. januar kl. 17.00 efterkom ikke mindre end 29 medlemmer fra Fire Høje Erhvervsforening invitationen til at besøge Wellmore og KlimaEnergi i Egtved, så med Charlotte og Alex var vi 31 personer samlet i Wellmores dejlige lokaler.

Efter Johannes’ begejstrede velkomst gav Charlotte og Alex en flot gennemgang af Wellmores opstart og historie.
Den startede med indkøb af forskellige varer på en stor messe i Kina, og da de 7 containere ankom hjem til Egtved, blev der hurtigt udsolgt. En super opstart, som gav ”blod på tanden” og Wellmore var startet op.

De mange forskellige typer varer blev indskrænket lidt efter lidt til at blive de produkter, som Wellmore sælger den dag i dag, og som er spabade i alle størrelser, infrarød saunaer, og masse andre varer, som hører denne luksussektor til.
Hen ad vejen fik Alex ”øje på mulighederne i solenergi”, ikke mindst på grund af statstilskuddene, som kom og hvor markedet ”eksploderede”.
KlimaEnergi blev født som en del af Wellmore, men der gik ikke så lang tid, så var denne forretning i sådan vækst, at KlimaEnergi skulle etableres som selvstændigt selskab.

Begge firmaer har haft sine ”ups and downs” men alt i alt, er de to glade ejere tilfredse.
Wellmore ”kæmper med det eksisterende marked”, som de fleste gør i forbrugsbrancher efter Corona, inflation og ekstreme energipriser. Det er tydeligt, at folk generelt passer på pengene.

Derimod befinder KlimaEnergi sig midt i en markedseksplosion, hvor det går så stærkt, at de hver dag kæmper med at følge med efterspørgslen.
Der har endog være en periode, hvor de måtte ty til at bede om et depositum på Kr. 8.000, hvis folk ønskede at få beregnet tilbud på et solcelleanlæg.
Dette vakte ikke umiddelbart begejstring, men ”reglen” blev skabt for at KlimaEnergi vil behandle alle seriøse forespørgsler med god professionel service.

I de sidste to år er firmaet femdoblet og der ansættes folk hele tiden, så antallet af medarbejdere pludselig er endt op på 50+ personer, og flere kommer til hver måned.
Charlotte og Alex ønsker at sikre en god og sund forretning for deres medarbejdere og sig selv, så ultimo 2022 ansatte de en administrerende direktør til at hjælpe med dette og aflaste dem begge.
Charlotte og Alex kan dermed fokusere på bestyrelsesarbejdet tillige med de daglige pligter – Charlotte med administration, økonomi samt udvikling og vedligehold af interne systemer. Alex fokuserer på salg og de mange projekter med solcelleanlæg etc.

Firmaerne har stor opmærksomhed på personalets trivsel og uddannelse, så arbejdsglæde og involvering har højeste prioriteret, hvorfor de har ansat en HR ansvarlig medarbejder til at sikre, at den konstante ”indvandring” af nye kollegaer samt optræning af disse, sker så gnidningsløst og positivt som muligt.

Til håndtering af travlheden og de mange projekter, tog de i god tid beslutning om, at firmaerne skulle ”digitaliseres”. Det er et stort arbejde, som de har gennemført blandt andet med praktisk såvel som økonomisk udviklingshjælp fra ”Erhvervshus Syd”.

Digitalisering behøver konstant vedligeholdelse, udvikling og forbedringer og kræver både struktur og disciplin!
De to firmaer er ”løbet tør for plads”, så KlimaEnergi har lejet sig ind i det tidligere byggemarked, hvor der er fuld gang i ombygninger til kontor og lager, og som vi alle var ovre at se.
Helt igennem en spændende og informativ aften, hvor vi blev beværtet med smørrebrød, sodavand, øl, kaffe og kage samt godt humør og stor imødekommenhed.
Alle var meget begejstrede!

Fire Høje Erhvervsforening ønsker Charlotte, Alex og deres dygtige medarbejdere TILLYKKE med de flotte resultater og sender en kæmpestor TAK for et super godt ”fyraftensmøde”!!!

Venlige hilsner fra Bestyrelsen

Flere arrangementer

Bliv medlem

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Kontaktinformationer
Hvilken type medlemsskab kunne du tænke dig?